Automatiser jeres manuelle arbejdsgange og øg jeres konkurrenceevne
Test
Kontakt iHedge
Om iHedge
Hjem
Automatisering
Løsninger
Forretningsområder
Kunder
Samarbejdspartnere

Om iHedge

Om iHedge

Historien om iHedge A/S starter i år 2000 og handler om fire IT-udviklere, som alle arbejdede i den finansielle sektor. Udviklerne havde bemærket et behov for effektive risikostyringssystemer, hos de største banker i norden, et behov som de med deres baggrund var i stand til at imødekomme. Dermed blev virksomheden iHedge grundlagt og vi har haft succes med at automatisere og effektivisere, vores kunders arbejdsprocesser.

iHedge A/S holder til på et kontor ude i Ørestaden, på nuværende tidspunkt er vi 9 medarbejdere, vores udviklere sidder primært ude hos vores kunder, hvor de løser en række opgaver. Vi bruger en masse tid på produktudvikling, vi holder os løbende opdateret på hvad der sker i de brancher vi fokuserer på, så vi er klar med ideer og løsninger til vores kunder.

iHedge, har valgt at være specialister i at automatisere og effektivisere interne såvel som eksterne arbejdsprocesser. Vi laver ikke IT-systemer, men i stedet arbejder vi med kundernes eksisterende IT-systemer, således at investeringsomkostningerne, ikke løber løbsk. Det er også grunden til at vi kan får en løsning op at køre inden for kort tid. På den måde kan vores kunder få gavn af investeringen, inden for en overskuelig tidsramme.

iHedge ønsker at være stærke på forretningen, vi vil være med til at skabe værdi for vores kunder og deres forretning.

Nedenfor ses vores organisationsdiagram.

 

diagram_jpeg