Automatiser jeres manuelle arbejdsgange og øg jeres konkurrenceevne
Test
Kontakt iHedge
Om iHedge
Hjem
Automatisering
Løsninger
Forretningsområder
Kunder
Samarbejdspartnere

iFlow

iFlow

iFlow er et workflow system og værktøj, som gør det muligt for jeres virksomhed at designe, dokumentere og automatisere jeres arbejdsprocesser, gennem en simpel og overskuelig brugergrænseflade.

Dette betyder først og fremmest, at jeres arbejdsprocesser bliver mere gennemskuelige, ligesom gennemløbstider og manuelle fejl reduceres.

iFlow skaber overskud og overblik i hverdagen, for såvel medarbejdere som beslutningstagere, vi sætter disse i stand til at reagere hurtigt, såfremt der opstår uforudsete eller utilsigtede hændelser. Samtidig betyder en automatisering af manuelle og tidskrævende arbejdsprocesser, at jeres medarbejdere får mere tid og fokus på aktiviteter, som er direkte værdiskabende for jeres kunder.

En fordel ved iFlow er, at det er et platformuafhængigt workflow system, som kan integreres let og hurtigt med jeres eksisterende IT-systemer. Derudover tilbydes iFlow, til en yderst konkurrencedygtig pris, hvorfor I vil opleve en kort tidshorisont på Return on Investment.

Er din virksomhed interesseret i at vide mere om iFlow, er I velkommen til at kontakte os. I kan også udfylde kontaktformularen, i højre side og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.    

iFlow brochure

 

Workflow64