Automatiser jeres manuelle arbejdsgange og øg jeres konkurrenceevne
Test
Kontakt iHedge
Om iHedge
Hjem
Automatisering
Løsninger
Forretningsområder
Kunder
Samarbejdspartnere

Sundhed

Sundhedssektoren står over for en række udfordringer de kommende år. Udfordringerne ligger blandt andet i at der bliver mangel på arbejdskraft, samtidig med at der bliver en stigning i antallet af personer som har brug for pleje. Det kan ikke undgås at der kommer en belastning af sundhedssektoren hvad angår økonomi og kapacitet. Heldigvis er der mange muligheder for at imødekomme problemerne, inden at de eskalerer og forringer sundhedssektoren. Det kræver blot en effektivisering og automatisering af tidskrævende, manuelle og rutineprægede processer.

Hos iHedge kan vi se at der bliver behov for at effektivisere og automatisere visse arbejdsgange, inden for Sundhedssektoren.

Det er nødvendigt hvis de menneskelige ressourcer som ER til rådighed for sektoren, skal bruges der hvor der er størst behov for deres kompetencer. Vi ser allerede at de forskellige dele af sundhedssektoren er allerede i gang med at effektiviserer sig på fagområder. Hospitaler og sygehuse får deres særlige ekspertiseområder, hvor de er meste stærke hvilket vil sige at patienterne kan risikere at skulle til et hospital i en anden region end deres egen, efter at de har fået stillet en diagnose. Hos iHedge tror vi på at det giver størst mulig mening, at lade de som er eksperter i at behandle en bestemt lidelse eller diagnose gøre det. Det er også patientens sikkerhed for en professionel og tillidsfuld behandling, det er også effektivisering af sektoren.

iHedge har en del viden og erfaring med de udfordringer som opstår, når patienter skal overflyttes til behandlingssteder i andre regioner eller bare andre behandlingssteder. Der skal sendes data om patienten til det behandlingssted, som skal sørge for patientens behandling. Det kræver en masse manuelt arbejde som fx print, fax og forsendelse, det er en meget er tidskrævende proces - især hvis der er tale om mange patientdata der skal sendes rundt til de forskellige behandlingssteder. Hvis tiden er knap er risikoen for at der sker fejl stor, det betyder ikke at de ansatte ikke er dygtige nok, men har de en travl hverdag, er der måske ikke tid til at gå i dybden med disse opgaver - for der er mange andre opgaver, som skal klares. Her kan vi gå ind og gøre en markant forskel.

iHedge har stor ekspertise og mange års erfaring, med at effektivisere og automatisere manuelle og tidskrævende arbejdsgange. Vi har udviklet løsninger, som kan få selvstændige IT-systemer og enheder til at kommunikere effektivt med hinanden. Derfor er vores løsning er ikke et nyt IT-system, men en komponent som kan integreres ind i et eksisterende system. Det betyder en hurtig implementering, samtidig med at medarbejderne i de enkelte enheder kan fortsætte med de it-systemer, som de er vant til at arbejde med. Det eneste som de ansatte vil opleve, er at de får mere tid i hverdagen, fordi at de tids-tunge, manuelle processer er blevet automatiseret.

Alle som har med personfølsomme informationer og data at gøre, ved at sikkerheden SKAL være i top. borgerne har krav på at deres patientdata, behandles fortroligt og ikke bliver offentliggjort til hvem som helst. Risikoen for at data går tabt eller ikke kommer frem i tide, er til stede når de håndteres manuelt og når tiden er knap. Ved at automatisere en proces som fx når patientinfo skal fra et sted til et andet, er man sikker på at informationerne kommer sikkert frem, til den korrekte modtager. Hvis systemerne kan kommunikere effektivt med hinanden, er det ikke længere nødvendigt at sende data og informationer. Det er både sikkert, nemt og effektivt.  

iHedge udvikler automatiseringsløsninger, som kan imødekomme Sundhedssektorens effektiviseringsstrategier og de udfordringer, som følger med. Vi har flere års erfaring med at automatisere processer, hvilket er kundernes garanti for at der sker en hurtig implementering og med færrest mulige gener. Vi står for hele processen, hvilket betyder at kunderne ikke skal bruge for mange menneskelige ressourcer på at blive effektive. Vi kan levere workflow-løsninger, som genkender ord i e-mails og sørger for at de bliver sorteret korrekt. Derudover kan vi få eksisterende systemer til at kommunikere effektivt og ubesværet med hinanden og meget mere. Vi udvikler løbende komponenter, i tæt samarbejde med vores kunder. Vi kan skræddersy løsningerne, så vores kunder får det som de har brug for, hvilket betyder at vores kunder slipper for at skulle betale for en masse unødige og ubrugelige applikationer.

Kontakt os allerede i dag eller udfyld kontaktformularen i højre side og lad os se på dine automatiserings- og effektiviseringsmuligheder.