Automatiser jeres manuelle arbejdsgange og øg jeres konkurrenceevne
Test
Kontakt iHedge
Om iHedge
Hjem
Automatisering
Løsninger
Forretningsområder
Kunder
Samarbejdspartnere

Den offentlige sektor

Den offentlige sektor skal automatiseres og være endnu mere effektiv.

Det er almindeligt kendt, at den offentlige sektor står over for en række store økonomiske udfordringer. Udfordringerne ligger i, at der fremover vil være færre hænder, til at løse de mange opgaver. Derudover skal den offentlige sektor spare penge, samtidig med at der stadig bliver stillet krav fra borgere og virksomheder, som vil have service for deres skattekroner. Det er iHedge's opfattelse, at skal den offentlige sektor, ønsker være effektiv og serviceminded, samtidig med at der skal spares penge og der bliver færre og færre hænder til at servicere virksomheder og borgere. Det regnestykke kan sagtens lade sig gøre, hvis man vælger at automatisere den offentlige sektor.

iHedge ved at den offentlige sektor har behov for at automatisere, vi ved at behovet er større end nogensinde. Utallige undersøgelser, peger på at digitalisering er vejen frem når det handler om at effektivisere og automatisere. Sektoren skal være bedre til at unytte de mange teknologiske muligheder, for at blive endnu mere effektiv. En metode til at effektivisere sektoren, er efter vores mening at automatisere de arbejdsgange som i dag er rutineprægede og tidskrævende. Det vil betyde at de mange personer, som er ansat til at servicere landets borgere og virksomheder, kan bruge tiden på at servicere borgere og virksomheder. En automatisering betyder også at den offentlige service, bliver meget mere fleksibel og moderne.

Ved at automatisere og effektivisere den offentlige sektor kommer det mange til gode, både borgere og virksomheder. Der vil være mere tid til at håndtere det daglige behov for service, skattekronerne kan blive brugt der hvor der er brug for dem og ved at digitalisere visse processer, vil skattekronerne også række til meget mere.

Automatisering af arbejdsgange, betyder at hverdagen vil blive forandret for de mange ansatte i den offentlige sektor. Hos iHedge tror vi dog på at det vil være en positiv forandring. Vi går ikke ind og leverer nye it-systemer, vi går ind og får de eksisterende systemer til at kommunikere effektivt. iHedge's mål med en automatisering er at gøre de offentlig ansattes hverdag langt mere overskuelig. Sammen med vore kunder, ser vi på de muligheder der er ved at automatisere og ud fra det behov som reelt er der skræddersyr vi løsningen.

Hvad kan man automatisere? iHedge ved at der er stor værdi, i at automatisere områder som dokumenthåndtering, det har flere af vores kunder allerede oplevet. Vi ved at informationsflowet, imellem de fem regioner skal effektiviseres. Det skal ske som en del af den offentlige digitaliseringsstrategi. Vi kan få de fem regioners it-systemer til at kommunikere automatisk og effektivt, samtidg med at vi sikrer en høj datakvalitet. Derudover kan iHedge's løsninger sortere informationer, så de kommer til rette modtager og til rette tid.    

iHedge skræddersyr løsninger, ud fra en case og det/de behov den enkelte kunde har. Vi tror på at fleksible løsninger skaber mest værdi til vores kunder, der er ingen grund til at bruge penge på applikationer og services, som man alligevel ikke skal bruge til noget.

Kontakt os og lad os se på hvordan din og dine kollegers hverdag kan blive mere effektiv og overskuelig. Du kan også vælge at udfylde kontaktformularen, så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.