Automatiser jeres manuelle arbejdsgange og øg jeres konkurrenceevne
Test
Kontakt iHedge
Om iHedge
Hjem
Automatisering
Løsninger
Forretningsområder
Kunder
Samarbejdspartnere

Business to Business

Effektiv og automatisk håndtering af Business To Business markedet.

Business to Business markedet (B2B), er afhængigt af et stærkt og effektivt netværk når varer skal forhandles og videresælges, til den mest favorable pris og til de bedste betingelser. De har behov for hurtigt at kunne danne sig et overblik over de varetyper, som de ønsker at købe, samt et overblik over hvilke priser varerne udbydes til. Alt dette skal til for at B2B markedet er i stand til at tage en beslutning ud fra et forretningsmæssigt perspektiv.

De virksomheder, som lever af at købe og videresælge varer på Business to Business markedet, kender allerede vigtigheden i at være med i konkurrencen om kundernes gunst. Det gælder om at være hurtigere end konkurrenterne, for ikke at tabe ordrerne og miste kunder. Det betyder at det er vigtigt at være klar til at imødekomme kundernes efterspørgsel, hvilket stiller krav til virksomhedens egne underleverandører.

Ved hjælp af effektiv it-automatisering af virksomhedens indkøbsprocesser, kan iHedge sikre et let og overskueligt overblik, som gør det muligt at imødekomme efterspørgslen på varer samtidig med at man har styr på ens egne underleverandører. Hos iHedge mener vi at en intelligent virksomhed, er en virksomhed med et effektivt ordre-flow, hvor alle manuelle, tidskrævende og tunge arbejdsgange er automatiserede.

Hos iHedge mener vi at den menneskelige arbejdskraft skal placeres der hvor det giver mening, hvor der skabes værdi og vækst til virksomheden. Med mere end ti års erfaring, som specialister i at automatisere. Derfor ved vi at det er effektivt og det er intelligent virksomhedsstyring.

Hvordan kan iHedge automatisere og effektivisere indkøbsprocesserne på B2B markedet?

Via effektiv E-business teknologi, kan iHedge it-automatisere din forretning, det er almindeligt kendt at E-business bidrager til vækst og værdi, hvilket er positivt for din bundlinje. Vækst og værdi skabes fordi at E-business er så fleksibelt, fx i en webshop kan kunderne tilgå butikken døgnets 24 timer, de er ikke afhængige af at skulle bestille varer gennem en medarbejder. iHedge har erfaret, at ved hjælp af effektiv automatisering, kan en webshop passe sig selv i forhold til håndtering af ordrer, hvilket gør den til en effektiv vækstdriver, som uden tvivl vil styrke virksomhedens konkurrenceevne.  

For at imødekomme behovet for effektiv og automatisk E-business, har iHedge udviklet komponenten e-leverandør. Med denne løsning kan vi koble din forretning op til en database, hvorved at dine varer bliver eksponeret over for en række potentielle, såvel som eksisterende kunder. Dine kunder kan se hvilke varer du har hjemme, til hvilken pris og de kan se hvornår leveringen kan ske. Din virksomhed kan omvendt få adgang til jeres underleverandørers databaser(ERP systemer), således at du kan bestille fx råvarer eller andre produkter hjem i tide og dermed imødekomme dine kunders ordrer.

e-Leverandør styrker virksomhedens konkurrenceevne, på flere måder. I kan bruge tiden på at vedligeholde jeres kunderelationer. I får et overblik over de varer som den enkelte kunder køber flest af, hvilket giver mulighed for at lave specielle kampagner som styrker salget. Derudover er e-Leverandør et værktøj som gør din virksomhed i stand til at håndtere endnu flere og langt større ordrer. Det er effektiv forretning, som med hjælp af effektiv it-automatisering skaber vækst og konkurrencefordele.

Læs mere om e-Leverandør ved at downloade denne Whitepaper, du kan også kontakte iHedge eller udfylde kontaktformularen i højre side, så vil vi kontakte dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at optimere, effektivisere og automatisere din forretning.

 

EServices64