Automatiser jeres manuelle arbejdsgange og øg jeres konkurrenceevne
Test
Kontakt iHedge
Om iHedge
Hjem
Automatisering
Løsninger
Forretningsområder
Kunder
Samarbejdspartnere

Forretningsområder

iHedge A/S har løsninger til forskellige Forretningsområder

iHedge har siden år 2000 løst integrationsopgaver for Nordens største finanskoncerner. Vi udvikler automatiserings- og effektiviseringsløsninger, der gør arbejdsprocesserne lettere, langt mere overskuelige og endnu mere sikre. Finanssektoren stiller høje krav til kvalitet, oppetider, sporbarhed, performance og "Fast Time To Market", det kan vi imødekomme med vores erfaring og mangfoldige kompetencer.

Udover finanssektoren, har iHedge løsninger, der matcher automatiseringsbehov inden for fx Sundhedssektoren, Transportsektoren og Shippingsektoren samt den offentlige sektor, hvor vi foruser et stort behov for at automatisere en række processer. Vi kigger løbende på nye brancher, hvor vi ser et behov for at automatisere arbejdsgange og processer.

Hos iHedge A/S er vi af den holdning, at skræddersyede løsninger, som er tilpasset den enkelte kunde, er vejen frem når vi taler automatisering. Derfor baserer vi vores løsningsforslag på den enkelte kundes behov og situation, vi mener ikke der er nogen grund til at betale for mere end man har behov for.

Finance64 Industrial64 Logistics64