Automatiser jeres manuelle arbejdsgange og øg jeres konkurrenceevne
Test
Kontakt iHedge
Om iHedge
Hjem
Automatisering
Løsninger
Forretningsområder
Kunder
Samarbejdspartnere

Automatisering

Automatisering af forretningsprocesser


Hvad er automatisering?

I iHedge A/S fokuserer vi særligt på automatisering af forretningsprocesser ved hjælp af IT. Vi koncentrerer os primært om at automatisere data- og informationsflowene mellem vores kunders interne processer, afdelinger og it-systemer. Vi arbejder også med at automatisere og effektivisere data- og informationsflowene til og fra kundens eksterne samarbejdspartnere.

Informationsflowene mellem en virksomhed og dennes eksterne samarbejdspartnere, er ofte ikke automatiseret, selvom virksomheden kan opnå store fordele ved dette.

I iHedge koncentrer vi os desuden om at automatisere de isolerede delprocesser, som uden god grund håndteres manuelt hos vores kunder. Vi er rigtig gode til at sætte strøm til jeres forretningsprocesser, identificere de forretningsprocesser, hvor menneskelig involvering ikke er en fordel. Automatiseringen sker naturligvis under hensyntagen til, at menneskelig involvering ikke altid med fordel kan erstattes af IT. Vores pointe er, at virksomheder skal anvende deres menneskelige ressourcer, der hvor de skaber reel værdi for forretningen, dennes kunder og samarbejdspartnere.

Video om automatisering